Fundada l’any 2003, i3 Datadesk neix, en un primer moment,per acompanyar i formar a totes aquelles empreses i persones que volen preservar les seves dades personals i les dades de terceres persones de les que disposen com a conseqüència de la seva activitat empresarial.

La nova societat en la que ens trobem està marcada pel gran avenç i desenvolupament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), entre altres, i ha permés que gran quantitat d’informació estigui a l’abast de tothom. Tots aquests avenços i la velocitat en que es produeixen ha fet que en l’actualitat utilitzem totes aquestes tecnologies tan a nivell laboral com a nivell personal. S’han introduït profundament en la nostra feina, la nostra vida personal, els nostres moments d’oci. Han passat de ser una eïna industrial per convertir-se en una eïna indispensable en les nostres vides.

Tot això ha comportat una sèrie innumerable d’avantatges en el nostre dia a dia. Tenim al nostre abast la capacitat de compartir coneixements amb altres persones, ens podem relacionar amb gent de qualsevol punt del planeta de manera instantànea, podem treballar i realitzar les nostres compres sense moure’ns de casa... i infinitat de més coses.

Amb tot, però, hem de tenir en compte i recordar que un ús inadequat ens pot comportar greus conseqüències.

A i3 Datadesk ens vam especialitzar des d’un primer moment en la realització de Conferències i Cursos de sensibilització en la utilització de les TIC ;

  • Cursos pels treballadors d’empreses privades que tracten amb dades de terceres persones

  • Conferències i Xerrades en Escoles i Instituts per l’ús adequat de les TIC i les Xarxes Socials

  • Trobades i Xerrades amb Mares i Pares sobre l’ús de les TIC en l’àmbit familiar

  • Cursos amb els treballadors del Sector Públic.

  • Etc...

Actualment i amb tota aquesta experiència humana que hem anat absorvint al llarg de tots aquests anys ens hem proposat obrir nous horitzons i fer de la Formació una eina assequible que estigui a l’abast de tothom.

Perque si alimentem una part del nostre cos amb l’Aprenentatge i la Formació constant ens enriquim i creixem com a persones. Tingueu present una cosa: La nostra Capacitat Intel·lectual no té límits. Només els que nosaltres li posem.

Us convidem a fer un tomb per la web........ per la que ha de ser la vostra web........ i vosaltres decidiu : Val la Pena